24 d'abril de 2024

L'exposició "Racons de Catalunya" es podrà veure al Castell de Montesquiu

S’inaugurarà aquest dissabte i es podrà veure fins el 26 de Juny

El Ter 31 de maig de 2011 a les 12:35
La cabanya del Castell de Montesquiu acollirà l’exposició itinerant "Racons de Catalunya" del fotògraf paisatgístic Sergi Monsegur. La mostra recull un total de 19 fotografies d’arreu de la geografia catalana amb l’objectiu d’oferir una vista global de la natura i el paisatge català.

La selecció vol mostrar la diversitat natural de Catalunya i, per aquest motiu, Monsegur ha capturat imatges marines, d’alta muntanya i de salts d’aigua, entre d’altres. Aquestes fotografies són el fruit d’un treball realitzat en els últims 3 anys. El fotògraf paisatgístic assegura que en aquest tipus d’imatges la llum és un punt molt important, ja que, s’han de fer de bon matí o molt al vespre.

Totes les fotografies de l’exposició també estan recollides en un llibre que porta el mateix títol "Racons de Catalunya". Aquest conté una selecció fotogràfica més nombrosa, al voltant d’unes 30 imatges. Segons Monsegur, algunes de les imatges són fàcilment identificables i d’altres no sinó has presenciat l’indret en concret.

L’exposició s’inaugurarà aquest dissabte i es podrà veure a la cabanya del Castell de Montesquiu fins el 26 de Juny.
Etiquetes:
Cultura