26 d'abril de 2024

Jaume Tolosa participarà a la Gobi March, una cursa que transcórrer pel desert de Gobi a la Xina

El desert de Gobi és un dels més àrids, ventosos i durs del món

El Ter 14 de juny de 2011 a les 12:04
El desert de Gobi és un dels més àrids, ventosos i durs del món
El rodenc Jaume Tolosa participarà del 26 de juny al 3 de juliol en una de les curses més dures del món. És la Gobi March, una cursa que transcórrer pel desert de Gobi a la Xina, en total són 250 quilòmetres en 6 etapes i on el corredor ha de ser alimentàriament autosuficient.

Entre les dificultats que es trobarà el rodenc destaca un problema al genoll a més de les altes temperatures i la duresa del recorregut.

El fet de ser autosuficient alimentàriament, no és una de les principals preocupacions de Tolosa ja que el rodenc ja té experiència en aquest sentit en altres proves. Després dels bons resultats aconseguits a les darreres curses al desert, sobretot el segon lloc que va aconseguir a la Transahariana el mes de març de l’any passat, i també el segon lloc de la general i primer per equips a la Jungle Marathon el passat octubre, Tolosa afronta aquesta prova amb a la voluntat d’acabar però també amb l’ambició de poder aconseguir un bon lloc a la classificació.

La Gobi March està organitzada per "Racing the Planet" que forma part del circuit 4Deserts. La cursa compta amb la participació de corredors de tot el món. El desert de Gobi és un dels més àrids, ventosos i durs del món. La cursa es podrà seguir a diari des de la web de la pròpia "cursa":http://www.4deserts.com/gobimarch i des del "bloc"http://jaumetolosa.blogspot.com de Jaume Tolosa.

Jaume Tolosa

Etiquetes:
Esports