26 d'abril de 2024

Borgonyà continua aquest cap de setmana amb els actes de la Festa Major

Diumenge a les 10 de la nit actuarà el grup de Calella de Palafrugell, Els Cremts

El Ter 24 de juliol de 2008 a les 18:19
Carrers de Borgonyà
Tot i que va començar el passat cap de setmana passat s’allarga encara fins dilluns que ve amb activitats per a tots els públics. En destaca, per exemple, el festival de Festa Major que tindrà lloc aquest divendres a les 10 de la nit al teatre i que estarà basat en bandes sones de grans pel•lícules o la segona edició del tobogan boig que tindrà lloc el dissabte a la tarda.

El dissabte aplegarà el gruix important dels actes. Al matí hi haurà una guerra de globus d’aigua i una festa de l’escuma i a la tarda, a més del tobogan boig també hi haurà un espectacle infantil. Al vespre arribarà la música amb l’Orquestra Venus. A les 8 tindrà lloc el concert i al vespre el ball de gala.

Després del ball es farà un bibag al camp de futbol que comptarà amb la projecció d’una pel•lícula de terror per esperar la despertada general del diumenge a les 7 del matí. Un xocolatada i una cercavila de gegants amb els grallers de Torelló donaran pas a la tarda a un bingo i un triangular de futbol. A les 10 de la nit i com a novetat, actuarà el grup d’havaneres de Calella de Palafrugell ‘Els Cremats’.

Finalment una caminada i el castell de focs tancaran els actes aquest proper dilluns.
Etiquetes:
Cultura