23 d'abril de 2024

Cantonigròs s'endinsa de ple en la seva festa major

la festa major d’aquest any presentarà com a novetat una baixada de carretons.

El Ter 12 d'agost de 2008 a les 13:00
Imatge de Cantonigròs
Avui dimarts s'enceta oficialment la festa major de Cantonigròs amb el pregó de festa major. Tot i així, ahir es va donar el tret de sortida a les festes amb uns tallers de modelatge a l’envelat.

El programa d’activitats d’enguany no presenta gaires canvis respecte les passades edicions. Ja que hi ha tota una sèrie d’actes que any darrere any consten en el programa d’actes perquè són els clàssics i consolidats i també perquè són els que la gent del municipi espera. Amb tot, la festa major d’aquest any presentarà com a novetat una baixada de carretons.

De les activitats programades per avui a partir de les 5 de la tarda destaquen els jocs dels avis per als nens. Una iniciativa que la gent més gran de Cantoni han volgut tirar endavant per ensenyar com eren els seus jocs quan ells eren precisament nens. Després del pregó que començarà a dos quarts d’onze del vespre, hi haurà una representació teatral amb l’obra Grease.

La festa major s’allargarà fins diumenge i la organització preveu que els actes més concorreguts seran l’arrossada, el sopar popular, els concerts, la cercavila, la caminada nocturna i els jocs infantils entre d’altres.
Etiquetes:
Cultura