25 d'abril de 2024

El Serpent tornarà a cercar el seu diamant, aquest vespre, a Manlleu

S'ha renovat la il·luminació al llarg del recorregut i també el final de la representació a la plaça Fra Bernadí

El Ter 14 d'agost de 2008 a les 14:59
El Serpent de Manlleu
Aquest dijous comença l’esperada festa del Serpent, un dels actes amb més èxit dins el programa d’actes de la festa major de Manlleu dels últims anys. I és que aquest vespre tornarà a passejar-se pels carrers de la vila un ferotge serpent que viu a l’altre costat de la devesa del riu Ter. El seu objectiu és el recuperar un diamant que un vailet manlleuenc li ha pres. Qui vulgui conèixer el final de la llegenda s’haurà d’apropar avui a partir de les 10 vespre a l’Embarcador de Ter i esperar que comenci l’espectacle.

Amb aquesta s'arriba a la tercera edició de la Festa del Serpent, que enguany començarà a les 5 de la tarda amb el serpent dels menuts i on es faran diversos tallers infantils i un espectacle teatral. Aurora Colom, encarregada de la festa dels menuts comenta que aquest any s’ha ampliat el nombre de tallers.

A partir de les 8 del vespre a l’Embarcador del Ter començarà el sopar del serpent i dues hores més tard es donarà el tret de sortida amb un gran espectacle de llum i color amb l’aparició de l’enorme serpent a l’altre costat del riu. Una de les novetats que presenta la festa d’enguany és el canvi de recorregut, tal i com comenta Guillem Riera, director artístic de l’espectacle.

La il·luminació al llarg del recorregut i el final de la representació de la llegenda a la plaça Fra Bernadí són els altres canvis que presenta l’espectacle d’aquest any. Els actes acabaran amb un final de festa a la plaça Fra Bernadí amb una tanda de concerts a càrrec dels grups Sisa & Acapulco All Stars i Aramateix.
Etiquetes:
Cultura