26 d'abril de 2024

El Serpent desafia la pluja i consolida el seu èxit a Manlleu, on continua la festa tot el cap de setmana

Dissabte serà el torn del bicibarris, el concert de Funky Step i Sexyfonics i l'enterrament de la bóta

El Ter 15 d'agost de 2008 a les 13:25
El Serpent va tornar a ser l'estrella pels carrers de Manlleu
Després que el Serpent de Manlleu representés aquest dijous la seva llegenda amb gran èxit de públic pels carrers, i desafiant la pluja, continua la festa major. El coordinador de la festa del Serpent, Pere Callís, confirma el bon regust que ha deixat una celebració que, en només tres anys d’història, ha passat a ser l’emblema de la festa major i que comença a ser coneguda arreu.
Callís destaca, sobretot, la bona resposta tant dels organitzadors com del públic davant les inclemències del temps.

Tot el cap de setmana és ple d’activitat a Manlleu, avui divendres amb concert-vermut, sardanes circ o una tradicional baixada de carretons organitzada pels més joves. Un dels impulsors de la Fes-te Jove, Joan Arimany, explica que les inscripcions es poden fer a la plaça Àngela Roca una estona abans de començar. Si el temps acompanya, calculen que es podran veure una vintena de carretons.

Dissabte serà el torn, entre d’altres, del bicibarris o del concert de Funky Step i Sexyfonics a la plaça, a més del concurs d’arròs, el dinar popular o l’enterrament de la bóta, a la Fes-te jove. Diumenge arribarà el fi de festa, que es farà amb un gran correfoc pels carrers de Dalt Vila a càrrec de la Colla de Diables Els Serpents de Manlleu. la Festa Major de Manlleu es caracteritza per la gran participació de persones i entitats del poble en tots els actes. Només a la Festa del Serpent d’ahir, hi van participar més de 200 persones. Pel que fa a l’afluència de públic, de moment està sent molt alta.
Etiquetes:
Cultura