26 d'abril de 2024

Seva prepara l'Ovellada, un concurs de gossos d'atura interpretats per persones

Entre les novetats també cal destacar la desfilada de moda o la recuperació de la baixada de carretons

El Ter 15 d'agost de 2008 a les 14:32
Un ramat guiat pel gos d'atura
Seva és un altre dels municipis osonencs que aquests dies està de festa major. Tot i que els actes van començar el passat diumenge és aquest cap de setmana on hi ha més concertació d’activitats. Un dels molts atractius que tindrà la festa major serà l’espectacle que oferirà aquest divendres l’humorista Pep Plaza.

L'actuació de Plaza serà a la sala polivalent. Enguany el programa presenta diverses novetats. Un dels actes que ha aixecat més expectació és l’anomenada Ovellada que tindrà lloc demà dissabte a les 5 de la tarda al costat de Font dels Sors. Es tracta d’una simulació de concurs de gossos d’atura on es participarà per parelles, segons diu David Gibaja, membre de la comissió organitzadora.

Entre les novetats també cal destacar la desfilada de moda que es va fer el dimecres o la recuperació de la baixada de carretons i les sardanes. D’altra banda, el diumenge al matí tindrà lloc un altre acte nou, el Mercat del trasto.

L’activitat de la festa major de Seva finalitzarà el mateix diumenge amb un espectacle infantil, una quina i les tradicionals sardanes i havaneres. Cal destacar que enguany és la primera edició de la Festa Major de Seva que està organitzada per una comissió, formada per nou persones.
Etiquetes:
Cultura