25 d'abril de 2024

El 24è Torneig de bàsquet Caixa Manlleu comença aquest divendres i ho fa amb un nou rècord de participació

Els tres equips catalans de l'ACB seran al Torneig, que farà un homenatge a Ricky Rubio

El Ter 28 d'agost de 2008 a les 10:23
Presentació del Torneig amb Miquel Sans al centre, acompanyat de la regidora d'esports Carme Sala i Àngel Garrote
Després dels 191 equips de l’edició passada, enguany hi prendran part un total de 201 equips. De fet, consolidar el creixement era un dels reptes de l’organització aquest any. Miquel Sans, president de l’Associació de Bàsquet de Sant Julià, destaca que l'any passat es va passar de 130 a 191 equips i "aquest any volíem consolidar aquest creixement".

Cinc dels equips són de fora de Catalunya. Dos són anglesos, un alemany, un de València i un d’Alacant. Els partits es jugaran en 20 pistes de diferents municipis de la comarca d’Osona, deu de les quals estan situades a Sant Julià de Vilatorta. Des de l’organització no creuen que s’hagi tocat sostre quant a participació ni instal·lacions, sempre, però, prioritzant la qualitat.

El Torneig comptarà amb una gran quantitat d’activitats lúdiques i complementàries. Destaquen els concursos d’esmaixades i de triples, que aquest any es celebraran el dissabte a la nit. També és rellevant la presència dels tres equips catalans ACB. Dissabte el Barça i el Vive Menorca jugaran a partir de dos quarts de nou, i el diumenge ho faran el DKV Joventut i el Ricoh Manresa a dos quarts de set de la tarda. Cal destacar que hi haurà la presència del base Ricky Rubio, recent medalla de plata als Jocs Olímpics de Pequín. L’organització li entregarà una placa de reconeixement. També hi ha previst homenatjar la Federació Catalana de Bàsquet, l’Associació Catalana d’Entrenadors de Bàsquet i el Comitè d’Àrbitres.
Etiquetes:
Esports