24 d'abril de 2024

Els cursos del Sefed de Manlleu deixen la Cooperativa, que es ven l'immoble, i es traslladen

Manlleu va ser pioner en aquesta modalitat, i ja serà el dinovè any en què s’imparteixen els cursos del Sefed

El Ter 3 de setembre de 2008 a les 13:36
Els nous locals formen part de l'edifici de la biblioteca
Els alumnes del programa de formació Sefed, que es fa a Manlleu, canvien d’ubicació. Aquest curs, les sigles del qual signifiquen Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives, ara s’impartirà en uns locals propietat de Caixa Manlleu, sobre la biblioteca de la ciutat.

El regidor de Promoció Econòmica, David Bosch, ha explicat que el trasllat va començar la setmana passada i que ara s’està enllestint. Els motius són la venda de l’immoble de la Cooperativa i, segons Bosch, que les instal·lacions ja havien quedat obsoletes.

Les noves aules dels locals de la Fundació Mil·lenari compten amb eines informàtiques més adients que han de millorar les prestacions del curs. El programa Sefed va adreçat a persones que estan a l’atur i que vulguin trobar una sortida professional. El Sefed utilitza una metodologia d’aprenentatge basada en la reproducció de situacions reals d'empresa. Manlleu va ser pioner en aquesta modalitat, i ja serà el dinovè any en què s’imparteixen els cursos. Segons Bosch, les dades d’inserció laborals són molt bones, al voltant del 80%, així com els nivells de satisfacció entre els alumnes. A més, el programa té una vocació comarcal.

Durant el 2007 van participar en el programa Sefed 62 alumnes, dels quals 58 van obtenir el diploma. Per raons de pressupost, no s’accepten més places. Durant el primer semestre, tots els llocs ja estan coberts i fins i tot hi ha llista d’espera.
Etiquetes:
Ràdio Manlleu