27 d'abril de 2024

El Cirvianum concentra en un cap de setmana un cicle dedicat a les produccions teatrals osonenques

En el cicle de música destaca el concert d'Antònia Font amb l'espectacle 'Coser, cantar...i girar'

El Ter 16 de setembre de 2008 a les 17:23
Aquest dillnus s'ha presentat el cicle en roda de premsa a Torelló
El Teatre Cirvianum de Torelló estrena en el darrer trimestre de la temporada osonActua. Aquest cicle presenta en un sol cap de setmana del 25 al 28 de setembre diferents propostes teatrals produïdes a Osona majoritàriament de companyies professionals de la comarca.

En aquesta primera edició del cicle s'hi podran veure les obres 'El profe', una producció pròpia de la companyia Teatre Essela, 'Projecte Llenamú' de Còrcia Teatre i també de producció pròpia, 'Punxes a la sorra', un espectacle de la companyia Momama basat en el llibre ‘La maternitat d’Elna’ i 'El Rei Lear' de Shakespeare en la versió feta pel grup taradellenc Arcs Estudi. Segons el director del Teatre Cirvianum, Pep Tines, la intenció seria mantenir la marca amb aquest format de 'cicle condensat' tot i que dependrà del nombre de propostes i la disponibilitat.

Pel que fa a la resta de la programació trimestral de teatre destaca l'espectacle 'El llibertí' (5 d'octubre) amb Ramon Madaula i Montse Guallar. Altres espectacles programats són 'La forma de les coses' (18 d'octubre) dirigit per Julio Manrique i 'Coral Romput' (29 de novembre) amb actors com Pere Arquillué o Joan Anguera recitant Vicent Andrés Estellés.

En el cicle de música organitzat conjuntament amb el grup de distribució Bon Preu destaca el concert d'Antònia Font amb l'espectacle 'Coser, cantar...i girar' (8 de novembre) on actua acompanyat per l'orquestra 4 Quesos Orchestra presentant el seu disc simfònic.

En l'apartat musical també s'ha programat l'espectacle 'Lloriana Jove: deu anys de pel•lícula' (1 de novembre) per commemorar una dècada d'aquesta coral juvenil. El cicle també inclou el concert de Nadal (29 de desembre) amb Strauss Philarmonic Pilsen de la república Txeca.

Els espectacles infantils programats pel Grup Xarxa presenten els espectacles 'Kanimuka' (26 d'octubre), 'Ninot i Nas Orquestra Casolana' (2 de novembre), 'El racó dels avorrits' (9 de novembre) i 'Déjà Vu' (30 de novembre).

El Llibertí es posarà en escena el 5 d'octubre

'Coral Romput' es podrà veure el 29 de novembre

En l'apartat musical destaca el concert d'Antònia Font

Etiquetes:
Cultura