25 d'abril de 2024

Detenen un home per apunyalar la seva exparella en una perruqueria de Torelló

Segons els Mossos, l’agressor ja ha estat detingut i la víctima està fora de perill

El Ter 19 de setembre de 2008 a les 11:26
Logotip dels Mossos d'Esquadra
Un home ha estat detingut aquest matí a Torelló després d’agredir amb un ganivet la seva exparella. Segons els Mossos, la víctima està fora de perill. Els fets han passat poc després d’un quart d’onze del matí. Segons fonts dels Mossos d’Esquadra, el presumpte agressor és un home, de 43 anys i d’origen veneçolà, que ha agredit la seva exparella, de nacionalitat espanyola.

L’agressió s’ha produït al carrer Sant Bartomeu, número 29 de Torelló, a la perruqueria Imagine Look. L’avís s’ha rebut a les 10 i 22 minuts, en què s’informava de la presència d’una dona ferida d’arma blanca a la via pública.

En un primer moment, el presumpte agressor ha fugit del lloc dels fets, però ràpidament els Mossos d’Esquadra l’han pogut detenir i li han intervingut el ganivet amb el qual s’hauria produït l’agressió. Segons la versió policial, aquesta arma blanca ha estat localitzada per la Policia Local a l’interior d’un bar de la plaça Nova, on el suposat agressor l’hauria estat netejant de les restes de sang. Segons els Mossos, la víctima està fora de perill i està sent atesa a l’Hospital General de Vic.
Etiquetes:
Sostenibilitat