23 d'abril de 2024

El pop rock i el hip hop seran els protagonistes d’aquesta nit de dissabte del MMVV

Avui dissabte, també hi haurà una nit dedicada als quinze anys de la revista Enderrock

El Ter 20 de setembre de 2008 a les 15:08
Sabor de gràcia va desplegar el seu repertori de rumba catalana més actual
Després la nit dedicada a la rumba que va tenir lloc ahir a la Plaça Major amb les propostes de Larumbé, Sabor de gràcia i Los Manolos, avui és el torn pel pop rock i el hip hop. Tot i la pluja que va caure ahir, a la ciutat de Vic es van poder desenvolupar totes les actuacions previstes. La 20a edició del Mercat de Música Viva confirma la consolidació d’aquesta mostra com un aparador de l’activitat musical del país.

Avui dissabte, la Plaça Major s’omplirà de pop rock amb formacions com Gossos, Plouen Catximbes o Pau Riba amb la Dic Ensembla. Els manresans Gossos oferiran un recull dels temes més destacats de la formació al llarg dels seus 15 anys de vida.

Al Sucre es podrà seguir una nit de hip hop. Hi actuaran el brasiler Zé Brown, la nova formació de Vilafranca del Penedès, Eina o la catalana d’adopció Arianna Puello, que presenta el disc ’13 razones’ publicat aquesta primavera. Una altra de les actuacions destacades és la que oferirà el grup basc Ken Zazpi a l’escenari ubicat al Passeig Pep Ventura.

Avui dissabte, també hi haurà una nit dedicada als quinze anys de la revista Enderrock. Es celebrarà al Cinema Vigatà amb actuacions de Pascal Comelade, Conxita o La Brigada. Al Centre Comunitari es podrà seguir la presentació del tercer disc de Santi Arisa

Feliu Ventura va omplir l'església de la Pietat

Els ritmes de Cubaneo es van poder sentir a la plaça de la Catedral

Dijous Paella presentar el seus temes al Sucre

Etiquetes:
Cultura