26 d'abril de 2024

Segona setmana sense classe per cinc osonencs després que Educació hagi desestimat els recursos presentats

Segons Cristina Uriel, portaveu del grup d’afectats, aquestes desestimacions eren previsibles

El Ter 22 de setembre de 2008 a les 20:36
Els cinc joves davant l'IES La Plana
El Departament d’Educació ha desestimat els recursos que havien fet els pares de quatre joves de Santa Eulàlia de Riuprimer i un de Muntanyola que demanen anar a classe a l’IES la Plana i no a l’IES Vic tal com els va assignar el departament.

Entre el passat divendres i aquest dilluns han arribat aquestes desestimacions. Segons Cristina Uriel, portaveu del grup d’afectats, aquestes desestimacions eren previsibles. Després de repassar la Llei Orgànica de l’Educació, diversos decrets i el Pacte Nacional de l’Educació, les famílies consideren que el Departament d'Educació ha faltat a la seva responsabilitat de vetllar per una aplicació equitativa de la llei i ha actuat amb irresponsabilitat pel que respecta a més de deu articles de les lleis consultades.

Les famílies consideren que si els seus fills poguessin matricular-se a l’IES La Plana se’ls podria garantir la continuïtat del projecte pedagògic encetat al CEIP El Roure Gros de Santa Eulàlia i un seguiment més personalitzat.

Segons Uriel, es seguiran concentrant, cada dia a les 8 del matí davant de l’IES La Plana com a mesura de protesta, tal com han fet cada dia, aquesta setmana passada, fins que el departament d’Educació s’avingui a concedir-los el que demanen.
Etiquetes:
Ràdio Manlleu