26 d'abril de 2024

Can Patalarga acull l'exposició 'Déu' de la Col·lectiva de la Solitària

La participació serà més elevada que la d'anys anteriors i la varietat d'estils i tècniques també està garantida

El Ter 1 d'agost de 2013 a les 12:03
Cartell de l'exposició 'Déu' organitzada per la Col·lectiva de la Solitària
La Col·lectiva de La Solitària inaugurarà el dissabte dia 3 d'agost a les 8 del vespre la tradicional exposició d’agost, que aquest any girarà al voltant de ‘Déu’. Aquesta exposició se centrarà sobretot en els orígens de la creació. Segons els organitzadors, la participació serà més elevada que la d'anys anteriors i la varietat d'estils i tècniques també està garantida.

Des de fa 6 anys, els membres del Col·lectiu de La Solitària organitzen una exposició temàtica comuna a l’agost, tal com ha explicat Jordi Tañà a Ràdio Manlleu. El tema escollit d’enguany és ‘Déu’. El nombre de participants no és concret ja que fins a l’últim moment encara els artistes s’hi poden afegir. El fet de ser diferents artistes comporta que l’exposició sigui d’estils diferents, entre ells la fotografia, la pintura i la il·lustració.

Abans de la inauguració el manlleuenc Jordi Tañà presentarà a les 6 de la tarda el seu llibre ‘Perdone Señora; Tiene usted algo fálico?’ també a Can Patalarga. El llibre parla sobre el sadomasoquisme i és un petit anecdotari al voltant de la preparació de l’exposició ‘Ara vull ser el teu gos’, que va presentar el novembre de l’any passat. L’exposició ‘Déu’ es podrà visitar els dissabtes i diumenges del 4 d’agost a l’1 de setembre a la sala d’exposicions de Can Patalarga, de les 6 a les 8 de la tarda.
Etiquetes:
Cultura