25 d'abril de 2024

Cinc joves osonencs no han començat el curs perquè els pares no estan d'acord amb l'institut que se'ls ha assignat

Les famílies han sol·licitat la intervenció del conseller d’Educació, Ernest Maragall

El Ter 3 d'octubre de 2008 a les 13:29
Els cinc osonencs fa tres setmanes que no van a classe
Aquesta ha estat la tercera setmana sense classe per als quatre joves de Santa Eulàlia de Riuprimer i el de Muntanyola els pares dels quals reclamen poder-los matricular en un centre diferent del que els ha assignat el Departament.

Recordem que el Departament d’Educació els ha assignat l’IES Vic com a centre però les famílies dels cinc nois i noies no volen que comencin la secundària en aquest institut i voldrien que els seus fills es poguessin matricular a l’IES La Plana. Les famílies consideren que així se’ls podria garantir la continuïtat del projecte pedagògic que els joves van iniciar al CEIP El Roure Gros de Santa Eulàlia. Cristina Uriel, portaveu dels pares i mares, explica que les reunions amb representants dels Serveis Territorials no donen fruits.

Segons Uriel, no es plantegen claudicar i dur els fills al centre que els indica el Departament. Ahir dijous les famílies van sol·licitar la intervenció del conseller d’Educació, Ernest Maragall, en aquest afer. A més, no descarten tornar-se a concentrar a les 8 del matí davant de l’IES La Plana per protestar, tal com van estar fent els primers dies.
Etiquetes:
Ràdio Manlleu