25 d'abril de 2024

El Calltitellesdetenes oferirà cada diumenge a la tarda dues sessions de titelles

La programació comença el 19 d’octubre amb l’espectacle ‘El ratolí viatger’ de la companyia Estaquirot Teatre

El Ter 8 d'octubre de 2008 a les 09:51
Anna Maria Arumí, regidora de Cultura, presentant el festival
El Festival de Titelles de Calldetenes augmenta les sessions aquest any. El certamen, el més antic de la comarca d’Osona amb 16 edicions, comença el pròxim 19 d’octubre. La principal novetat és que durant sis diumenges a la tarda es faran dues sessions per facilitar l’assistència del públic.

La programació comença el 19 d’octubre amb l’espectacle ‘El ratolí viatger’ de la companyia Estaquirot Teatre. El 26 d’octubre es representarà ‘La Lluna La Pruna’ de la companyia Mercè Framis, el 2 de novembre la companyia Per Poc presenta ‘Les tres bessones i l’enigmàtic senyor Gaudí’, el 9 de novembre es representarà l’obra ‘Hansel i Gretel’ de la companyia Titelles Vergés i el 16 de novembre l’espectacle ‘Mal de closca’ de la companyia TAAT / Farrés brothers. Tancarà el festival l’obra ‘La Via làctia’ de la companyia Cau de l’Unicorn, un espectacle amb titelles gegants.

Els espectacles estan destinats a nens de 3 a 10 anys, tot i que també hi ha alguna obra per a més petits. Les obres duren entre tres quarts d’hora i una hora i el preu és de 4 euros amb entrada anticipada. L’Ajuntament de Calldetenes espera superar els 3.000 espectadors de l’edició anterior.

Imatge del cartell d'aquesta edició

Etiquetes:
Cultura