24 d'abril de 2024

La Big Band de Manlleu farà un concert benèfic al Teatre Eliseu

La Big Band Manlleu ha preparat un concert de swing

El Ter 23 de novembre de 2013 a les 13:45
El concert tindrà lloc aquest diumenge a les 6 de la tarda al Teatre Eliseu de Roda de Ter
L’entitat musical Big Band de Manlleu participarà aquest diumenge en un concert benèfic per ajudar l’Escola Estel de l’Associació Sant Tomàs. El concert tindrà lloc al Teatre Eliseu de Roda de Ter aquest diumenge a les 6 de la tarda i pretén ser una bona activitat per ajudar a finançar les activitats d’integració i de participació que organitza aquesta escola d’educació especial.

El president de la Big Band Manlleu, Gil Casals, explica que quan van rebre la proposta van estar encantats de participar-hi i han preparat un concert de swing per aquesta actuació. L'Ajuntament també hi col·labora de forma interessada amb la cessió del Teatre Eliseu.

"Ens interessa fer activitats a través de les quals es pugui visualitzar el nostre col·lectiu", així ho va explicar Josep Casanovas, president de l’AMPA de l’Escola Estel durant la roda de premsa de presentació del concert que va tenir lloc el dimecres, a la sala polivalent de la Biblioteca Bac de Roda. Per tant, no es tracta només d’aconseguir diners per suplir la retallada en subvencions que està vivint aquest col·lectiu des de fa 3 anys, sinó que a més, aquest concert és una forma d’inclusió social. "Ens agrada buscar altres col·lectius diferents a nosaltres i que col·laborin amb nosaltres", explicava també Casanovas. "I que vingui gent al concert per tal que ens donin el seu suport testimonial", va afegir el president de l’AMPA.

Abans del concert, de dos quarts de 5 a dos quarts de 6, està previst que es balli swing a la plaça Major de Roda de Ter. El concert compte amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roda de Ter ja que els ha cedit el Teatre Eliseu per portar-lo a terme. Les entrades anticipades es poden comprar a l’Escola Estel i a la Llibreria Can Manolito de Roda de Ter.

A l’Escola Estel hi ha un total de 96 alumnes de la comarca d’Osona, gairebé un centenar de persones que podran rebre un millor servei escolar amb la recaptació del concert de la Big Band Manlleu.
Etiquetes:
Cultura