25 d'abril de 2024

L'escriptora Maria Dolors Farrés farà visites guiades a Sant Llorenç del Munt, escenari del seu llibre

La novel·la ‘El monestir de l’amor secret’, que va quedar finalista del premi Sant Jordi, s'ambienta en aquest indret

El Ter 9 d'octubre de 2008 a les 13:38
Una imatge del monestir de Sant Llorenç del Munt
L’escriptora vigatana Maria Dolors Farrés enceta aquest dissabte unes visites guiades al monestir de Sant Llorenç del Munt. Es tracta del monestir, situat a les Guilleries, on s’ambienta la novel·la ‘El monestir de l’amor secret’, que va quedar finalista del premi Sant Jordi de novel·la 2007. El monestir és propietat familiar de l’escriptora.

La primera visita serà aquest dissabte a les onze del matí. Els participants en l’activitat podran veure les dependències interiors del monestir, tot i que les estructures i les dimensions són diferents als de la novel·la, ja que actualment serveix de residència familiar. La iniciativa compta amb una visita també als exteriors del monestir.

L’activitat s’acaba a l’església del monestir on es farà un comentari de la novel·la. La visita guiada anirà a càrrec de la mateixa escriptora i té una durada d’una hora i quart. La iniciativa es tornarà a fer el 18 d’octubre amb perspectives de fer-ne més sessions. ‘El monestir de l’amor secret’ relata la passió homosexual de dos joves frares en un monestir medieval durant el segle 14. El llibre ha tingut molt èxit entre els lectors i ja se n’ha publicat la tercera edició.
Etiquetes:
Cultura