23 d'abril de 2024

Mama Dembele es proclama Campiona d'Espanya mini de bàsquet amb Catalunya

La selecció catalana mini va superar a Andalusia a la final per 66 a 58

El Ter 23 d'abril de 2014 a les 10:19
Mama Dembele amb Catalunya
La jove jugadora del Club Bàsquet Manlleu Mama Dembele va aconseguir procalmar-se, el passat 16 d’abril, campiona d’Espanya de Seleccions en el Campionat d’Espanya de Seleccions Mini, amb Catalunya. Les catalanes van aconseguir la victòria a la final després de derrotar per 66 a 58 a la selecció amfitriona, Andalusia. El campionat es va disputar a la localitat gaditana de San Fernando del 12 al 16 d’abril.

La Selecció Catalana va superar la fase de grups amb comoditat. D’aquesta forma van aconseguir col·locar-se com a favorites a la victòria. En la semifinal es van trobar amb la selecció de la Comunitat Madrilenya la qual van superar per un contundent 75 a 47.

La final, celebrada el dia 16 d’abril, va acabar amb la victòria catalana per 66 a 58. Tot i la diferencia al marcador el partit va estar molt igualat de principi a fi. Amb la victòria la selecció catalana revalida el títol de Campiona d’Espanya que ja va aconseguir l’any anterior.

Tot i ser una jugadora molt jove Mama Dembele ja fa uns quants anys que està demostrant el seu potencial en el món del bàsquet. De fet ja ha estat seleccionada en diverses ocasions per formar part de la selecció catalana.
Etiquetes:
Esports