El Club Bàsquet Vic acaba perdent de dos punts davant d'un dels favorits de la Leb Or

Martin Kiefer i Albert Sabat van ser els jugadors més destacats de l'equip vigatà

El Ter 19 d'octubre de 2008 a les 13:49
Plantilla del Club Bàsquet Vic
El Club Bàsquet Vic va posar contra les cordes el Lucentum Alacant, un dels favorits a ser equip ACB la pròxima temporada. El marcador final va ser de 90 a 92 pels visitants, que van haver de remuntar a l'últim quart per guanyar el partit.

El partit va ser molt igualat, sobretot, a la primera meitat. Al descans els visitants dominaven d'un punt, 46 a 47. A la represa, però, el Bàsquet Vic va sortir amb molta força i es va posar per davant al marcador. Un parcial de 23 a 14 va fer que s'iniciés l'últim període amb avantatge vigatà. Els alalcantins van haver de remuntar i ho van fer amb un parcial de 21 a 31, que els va donar la victòria.

Cal destacar el bon partit del nord-americà Martin Kiefer, que va ser el màxim anotador del Vic amb 20 punts. Albert Sabat també va destacar amb 18 punts. Després de la derrota, el Bàsquet Vic baixa fins la desena posició, mentre que l'Alcant és l'únic equip invicte i ha guanyat els cinc partits disputats fins ara.