25 d'abril de 2024

El Güell Voltregà perd a la pista del Noia per culpa d'un gol fantasma

En el segon gol del Noia no va quedar clar si la bola havia sobrepassat la línia de gol

El Ter 22 d'octubre de 2008 a les 10:43
Una imatge del partit d'ahir. Foto: Ferran C
El Güell Voltregà va patir la segona derrota de la temporada aquest dimarts al vespre. En un partit ajornat, l’equip de Sant Hipòlit de Voltregà va perdre per 2 a 1 a la pista del Noia Freixenet. El Voltregà va fer un bon partit, però el partit es va decidir amb un gol fantasma a dos minuts del final. Ricard Muñoz, tècnic del Voltregà, està satisfet del partit fet pels seus jugadors, però no de l’actuació arbitral.

El segon gol va ser donat per bo per un dels col•legiats que, segons Ricard Muñoz, es trobava a 20 metres de la bola. A banda d’aquest fet, el Voltregà va donar la cara. De fet, es va avançar al marcador al minut 8 amb un gol de Guillem Vilaró. Abans del descans, Selva va empatar. A la segona part es va mantenir la igualtat i el Voltregà va disposar de dues ocasions clares que van acabar amb la pilota al pal, abans de la jugada polèmica i decisiva. Tot i la derrota, el Voltregà continua donant bons símptomes en el seu joc.

Aquest dissabte hi torna a haver partit de l’Ok Lliga. El Voltregà rebrà dissabte al vespre al Tenerife, actual campió de la Copa de la CERS, i un equip que ocupa la quarta posició per la cua. El Voltregà és sisè.

Guillem Vilaró, l'autor del gol del Voltregà

Secció esports Elter.net

Etiquetes:
Esports