25 d'abril de 2024

Tona celebra aquest cap de setmana el 8è festival benèfic contra el càncer

Pel que fa les actuacions en destaca per exemple la que oferirà Pep Sala o l’humorista Jordi LP

El Ter 24 d'octubre de 2008 a les 19:43
Cartell del festival
El festival s’allargarà tot el cap de setmana i tindrà lloc a la sala la Canal. Per segon any consecutiu el festival es reparteix en dos dies ja que la sala la Canal s’havia fet petita. Maria Carme Pujols, membre de l’Associació d’Osona contra el càncer de Tona, destaca que aquest any la col•laboració ha superat totes les expectatives.

Aquest any s’ha demanat la col•laboració a totes les entitats de Tona. El resultat ha estat tant positiu que, a més de les actuacions que es faran al festival es farà el sorteig de més de 250 paneres amb productes que han donat els comerços i les entitats. Pel que fa les actuacions en destaca per exemple la que oferirà Pep Sala o l’humorista Jordi LP.

El dissabte també hi haurà les actuacions del Cor Bonaire, el Grup de country, el Mag Pota, el gimnàs actiu, la Colla de Geganters de Tona o els Amics de la Sardana i el club Patinatge Artístic Tona entre molts d’altres. Per diumenge en destaca l’actuació de Roger Reyes, Cantant solista de la Principal de la Bisbal, l’Esbart Dansaire o l’Escola de Música Montserrat. Les entrades es poden adquirir a la mateixa taquilla la Canal de Tona per 6 euros i els números per participar al sorteig a un euro.
Etiquetes:
Societat