26 d'abril de 2024

El CB Vic frega la victòria a Melilla, però acaba perdent per un sol punt

El CB Vic va merèixer guanyar el partit davant d'un dels equips més forts de la categoria en aquest inici de lliga

El Ter 25 d'octubre de 2008 a les 14:05
Actual plantilla del CB Vic
El Club Bàsquet Vic va merèixer més a Melilla, però al final va acabar perdent. Els vigatans van caure per un sol punt de diferències, 72 a 71, en un partit amb molta emoció. Els locals van acabar decantant la victòria al seu favor en l'últim sospir.

Durant la primera meitat hi va haver molta igualtat. Empat a 21 en el primer període i mínima avantatge del Vic al descans, 33 a 34. Al segon temps, el Vic va mostrar el seu millor joc i va superar en tots els sentits al Melilla. L'equip de Xavi García va iniciar l'últim període amb vuit punts d'avantatge respecte als locals. El Melilla va haver d'esforçar-se de valent per reduir aquest avantatge i, de fet, no ho va aconseguir fins als últims segons. Un partit que podia haver-se decantat a favor de qualsevol equip. El Melilla, de moment, només ha perdut un partit de sis.

Martin Kiefer i Josemi García, que tornave a Melilla, van destacar per part del Vic. Els dos jugadors van anotar 16 punts, mentre que Jimix es va quedar amb 14 punts. El Vic baixa fins la dotzena posició amb dues victòries i quatre derrotes. La pròxima setmana rep el Tenerife, un equip de la part alta de la classificació.
Etiquetes:
Esports