26 d'abril de 2024

Francesc Solà presenta el seu primer llibre titulat 'Així és la vida' a Manlleu

L’acte de presentació tindrà lloc a les 8 del vespre a l’Espai Bisbe Morgades de la Biblioteca de Manlleu.

El Ter 14 de novembre de 2008 a les 17:08
Es tracta de relats curts, de temàtica quotidiana, d’inici incert i final inesperat però sempre divertits.
Francesc Solà, metge i especialista en medicina del treball, presenta aquest divendres al vespre a les 8 el seu primer llibre a l’espai Bisbe Morgades de la Biblioteca Municipal de Manlleu. ‘Així és la vida’ és un recull de relats, alguns d’ells inèdits, que Solà va publicar a la ja desapareguda revista de divulgació interna entre els treballadors sanitaris de la comarca d’Osona ‘La Finestra’.

Després de la desaparició de la revista Solà ha optat per fer un recull d’aquests relats acompanyats també de textos inèdits. Es tracta de relats curts, de temàtica quotidiana, d’inici incert i final inesperat però sempre divertits. Aquests relats, de caire humorístic, li permeten donar a conèixer una particular visió del món amb un estil de redacció on l’humor sempre hi és present. Segons Solà, l’humor hauria d’estar més present en la vida diària.

La presentació comptarà amb la participació del Dr. Josep Roca i Closa, cirurgià de l’Hospital General de Vic i la Sra. Teresa Boada i Teulats directora de la revista “La Finestra” fins l’any 2001. L’acte de presentació tindrà lloc a les 8 del vespre a l’Espai Bisbe Morgades de la Biblioteca de Manlleu.

Francesc Solà és metge i especialista en medicina del treball.

Etiquetes:
Cultura