25 d'abril de 2024

El Centre Cultural Costa i Font de Taradell acull fins aquest diumenge la mostra ‘La violència que acceptem’

Aquesta mostra fa més de 2 anys que va itinerant per diversos municipis de la província de Barcelona.

El Ter 17 de novembre de 2008 a les 19:34
Imatge de la mostra que es pot veure fins aquest diumenge.
El Centre Cultural Costa i Font de Taradell acull fins aquest diumenge la mostra ‘La violència que acceptem’ produïda per la Fundació per la Pau. A través de diversos plafons amb colors molt vius i en tres dimensions, la mostra ajuda a apropar-se a la violència del nostre entorn, a reconèixer-la i a construir una cultura per la pau.

Segons Virigina Garzón, responsable de l’àrea de projectes i sensibilització de Fundació per la Pau, tots hi estem habituats i acceptem com a normal la violència, i perdem la capacitat d’escandalitzar-nos davant els efectes que produeix. La mostra vol contribuir a reflexionar per tal de construir una cultura per la pau.

A través de la televisió o de l’activitat quotidiana la mostra aposta per fer reflexionar, dialogar i proposar una solució pacífica als conflictes. Per construir aquesta cultura per la pau Garzón comenta que primer cal acceptar la violència que ens envolta.

Aquesta mostra fa més de 2 anys que va itinerant per diversos municipis de la província de Barcelona. Fins aquest diumenge es pot visitar a Taradell. Properament, del 8 al 29 de desembre la mostra tornarà a Osona, serà a Vic.
Etiquetes:
Cultura