26 d'abril de 2024

El MAB presenta el Gastromoda, sopars amb desfilades en directe

L'objectiu d'aquesta iniciativa torna a ser donar a conèixer el comerç de Manlleu i potenciar-lo

Albert Vilella 18 d'abril de 2017 a les 12:26
El cartell que resumeix les dates i els restaurants i botigues que hi participen

Aquest dijous el MAB enceta la iniciativa Gastromoda. Cinc establiments del municipi organitzaran aquesta proposta que combina un bon àpat i les noves tendències.


Durant el sopar el client podrà gaudir d’una desfilada de moda en directe, organitzada per les diferents botigues col·laboradores. La primera cita serà el proper dia 20, a la pizzeria Picolo Biondo, on desfilarà la botiga de moda de dona Albina. Mercè Pinto, dinamitzadora del Manlleu Associació de Botiguers, explica que actualment “s’han de fer coses diferents i que sorprenguin al públic”.  


L’objectiu d’aquesta iniciativa torna a ser donar a conèixer el comerç de Manlleu i potenciar-lo a través de “propostes originals i atractives”. Els establiments que hi participen han preparat un menú especial per a l’ocasió, amb noms que tenen relació amb les desfilades que s’hi presentaran. A part de la pizzeria Picolo Biondo, també s’hi ha implicat quatre establiments més. El dia 21, a l’Origen, serà el torn de Passarel·la, també de moda femenina. El dijous 27 a Cal Batlle, Silví’s presentarà les novetats i, al Manlleuet, desfilaran els nens de Gelsa, moda infantil. El divendres 28 al restaurant Torres Petit, desfilada de llenceria i bany de Vestal.


El Gastromoda s'emmarca en el Pla de dinamització del comerç de Manlleu, que té el suport de l'Ajuntament de Manlleu, de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya. Hi ha més informació a la pàgina www.mabmanlleu.cat.

Etiquetes:
Economia i empresa