25 d'abril de 2024

La periodista i escriptora Blanca Busquets s'endinsa en el terreny de l'humor negre a 'Vés a saber on és el cel'

El protagonista haurà de reviure un passat que sempre s’ha esforçat a mantenir ben amagat

El Ter 22 d'abril de 2009 a les 13:53
La portada del nou llibre de Blanca Busquets
Blanca Busquets, una autora molt vinculada a Cantonigròs, té un nou llibre al mercat. Es diu ‘Vés a saber on és el cel’ i l’edita en català l’editorial Rosa dels Vents i en castellà Plaza&Janés.

La trama parteix d’una confusió en majúscules. El realitzador del programa de ràdio més escoltat del país cada tarda s’equivoca de mort en un tanatori. Busquets explica que aquest punt de partida li ha permès aprofundir en elements propis de l’humor negre. El protagonista haurà de reviure un passat que sempre s’ha esforçat a mantenir ben amagat perquè no li interessa que els seus oients sàpiguen on i com ha viscut els primers anys de la seva vida. Busquets ambienta la novel·la en un món que coneix perfectament, ja que fa més de dues dècades que treballa a Catalunya Ràdio.

‘Vés a saber on és el cel’ parla de la culpa, de la glòria efímera, del perdó i de la importància relativa que poden tenir alguns fets que han estat decisius per a algú altre. Blanca Busquets, nascuda a Barcelona, ha publicat en català les novel·les Presó de neu, El jersei i Tren a Puigcerdà.
Etiquetes:
Cultura