25 d'abril de 2024

Integrants de Nova Energia, contraris a la MAT, miren d'impedir que continuïn les obres a la torre 39

Per continuar amb la reivindicació contra la MAT, el col·lectiu Nova Energia convoca un nou acte dissabte 13 de juny

El Ter 8 de juny de 2009 a les 14:37
Una imatge de com els contraris a la línia volien impedir, amb les mans, que l'excavador cavés
Més d’una vintena de persones han posat impediments, aquest dilluns al matí, a l'inici de les obres a la torre 39 de la línia de Molt Alta Tensió (MAT), propera al Mas Blanc, a Sant Martí de Centelles.

Aquestes persones, convocades pel col·lectiu Nova Energia, a les 8 del matí han dut a terme la reivindicació fins que els Mossos d'Esquadra els han fet desistir, sense que hi hagi hagut violència, mitjançant un cordó policial.

Aquest mateix dilluns, a les sis de la tarda, al mateix indret de la torre 39 de la MAT hi haurà una trobada per analitzar les línies d'acció que es volen dur a terme. A més, dimarts a partir de dos quarts de vuit del matí, de nou al Mas Blanc, es prosseguirà l'acció de denúncia que fa més d'un any que dura.

Aquest passat dissabte ja es varen fer accions reivindicatives a la base de la torre 39, que van consistir en una caminada i un dinar populars. Per continuar amb la reivindicació, el col·lectiu Nova Energia convoca un nou acte pel proper dissabte 13 de juny a les dues del migdia per parlar i avaluar com han anat els darrers actes de denúncia.

Els Mossos d'Esquadra han fet acte de presència a la base de la torre

La presència policial s'ha intensificat al cap d'una estona

Una altra imatge de l'excavadora

Dissabte una quinzena de persones van fer una caminada contra la MAT

Etiquetes:
Societat