27 d'abril de 2024

La Mostra d'Arts Vives de Montesquiu compleix 10 anys amb un caràcter musical internacional

El MAV també presentarà dues coproduccions teatrals, una de ripollesa i una d'osonenca

El Ter 18 de juliol de 2009 a les 12:37
L'actuació de Sofia Rei Koutsovitis serà una de les destacades
Aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre va començar la desena edició de la Mostra d'Arts Vives del Castell de Montesquiu, que es celebra fins aquest dissabte. Enguany, a causa de la crisi s’ha fet una edició de contenció, i s’ha reduït el certamen a dos dies.

Tot i això, el MAV aposta pel caràcter internacional, sobretot de les propostes musicals amb la banda francesa Bratsch com una de les formacions més rellevants.

El MAV manté els muntatges multidisciplinars com un espectacle de circ contemporani d’Àticus tilt. També hi ha espai per la narració amb el grup Arte Zaguá d’Uruguai o una classe magistral de dansa contemporània. L’objectiu del certamen és potenciar la creació i, en aquest sentit, es presentaran dues coproduccions. La ripollesa ‘Stan & Owsky’ i l’osonenca ‘Autopista a la glòria’.

La Mostra d’Arts Vives del Castell de Montesquiu compleix enguany el desè aniversari. Per això, durant el certamen es projectaran instantànies d’edicions passades a la façana del Castell de Montesquiu.

Aticus presentarà un espectacle de circ contemporani

Autopista a la glòria és la coproducció teatral osonenca que es presentarà

El muntatge 'Míting' de Zitzània Teatre

Mostra d'Arts Vives

Etiquetes:
Cultura