25 d'abril de 2024

La Granja Mas Vilatortella de Gurb instal·la una màquina expenedora de llet a Mollet

Es tracta del primer aparell d'aquestes característiques que arriba a l'àrea metropolitana de Barcelona

El Ter 5 d'agost de 2009 a les 13:19
La Granja Mas Vilatortella de Gurb, ha instal·lat una màquina expenedora de llet fresca i pasteuritzada a Mollet del Vallès. Es tracta del primer aparell d'aquestes característiques que arriba a l'àrea metropolitana de Barcelona i que permet adquirir un litre de llet munyida del mateix dia i ja bullida al preu d'un euro.

La iniciativa, que ja s'ha dut a terme en d'altres municipis com Vic, Manlleu, Roda de Ter o Girona, entre d'altres, ha tingut molt bona rebuda per part dels veïns de Mollet que s'han apropat i que han exhaurit el primer tanc de llet en poques hores. La previsió és que en les properes setmanes els propietaris d'aquesta granja estenguin el sistema a altres municipis del Vallès Oriental.

Tot i que el sistema ja fa un temps que funciona en altres punts de la geografia catalana, com el Gironès o Osona, aquest és el primer cop que una granja decideix instal·lar un expenedor en un municipi de l'àrea metropolitana de Barcelona. Segons un dels propietaris de la granja Mas Vilatortella de Gurb, Marc Carbonell, assegura que van fer arribar la proposta a diversos ajuntaments del Vallès Oriental 'per tal d'estendre el sistema', i que el de Mollet va ser el primer que va mostrar interès.

A banda del que ha començat a funcionar aquest dimarts a Mollet, la granja Mas Vilatortella compta amb un altre expenedor a Vic i la setmana vinent té previst instal·lar-ne un de nou a Tona.
Etiquetes:
Societat