25 d'abril de 2024

Taradell ret un homenatge a Joan Segarra que inclourà un partit de futbol amb els veterans del Barça

Es projectaran imatges inèdites del "Gran Capità" i es sortejaran samarretes signades per Messi, Xavi i Iniesta

El Ter 22 de setembre de 2009 a les 14:05
Joan Segarra en la seva època de jugador blaugrana
Taradell farà un homenatge a Joan Segarra, el "Gran Capità" del Barça de les cinc copes que va morir l'any passat. Segarra va morir a Taradell, on residia des de feia anys. L’homenatge tindrà lloc aquest divendres i dissabte amb diferents activitats.

La iniciativa ha sorgit de l’ajuntament de Taradell i la Penya Blaugrana de Taradell. L'homenatge compta amb la participació de moltes entitats taradellencs i l’Agrupació de Veterans del Barça. Els actes començaran divendres a les 8 del vespre a Can Costa i Font amb una taula rodona on ex-jugadors i ex-directius del Barça parlaran del carismàtic jugador. També es projectaran imatges inèdites de Segarra i es sortejaran samarretes signades per Messi, Xavi i Iniesta.

Dissabte la festa es traslladarà cap a la nova pista poliesportiva de la Roca. A partir de les 9 del matí s'hi jugaran partits de futbol sala infantil. El plat fort del dissabte serà un partit de futbol entre els veterans del Barça i el Taradell que es jugarà a les 5 de la tarda a la Roureda. Per finalitzar la festa es farà un sopar al centre cultural Costa i Font a les 9 del vespre amb la retransmissió del partit que el Barça jugarà contra el Màlaga. L’homenatge és només puntual i no tindrà continuïtat en el temps. A dos quarts de vuit del vespre s'inaugurà oficialment la pista, que portarà el nom de "Joan Segarra". Hi haurà actuacions de l'Esbart i els gegants de Taradell.
Etiquetes:
Esports