25 d'abril de 2024

Els Mossos d'Esquadra detenen dos germans d'Oristà per possessió de marihuana

Els agents també van trobar a l'habitacle material per tractar la substància i bosses petites amb marihuana

El Ter 23 de setembre de 2009 a les 14:31
Els Mossos d'Esquadra van detenir els dos joves divendres passat
Els dos germans estan acusats de cultivar i tractar un total de 512 plantes de marihuana. A més de tenir plantes a l'exterior, els detinguts també disposaven d'un habitacle totalment habilitat amb llums ultraviolada i sistemes de ventilació per afavorir el creixement de les plantes.

Els agents també van trobar a l'habitacle material per tractar la substància i bosses petites amb marihuana preparada per consumir. Els detinguts han passat a disposició del jutjats de Vic que n'ha decretat la llibertat amb càrrecs.

Segons han explicat fonts policials, el passat divendres una patrulla de seguretat ciutadana patrullava en aquest municipi quan van veure un terreny amb una plantes que suposadament eren marihuana. Un cop comprovat van veure l'habitacle. Després de parlar amb la persona que hi havia a l'interior, aquesta va explicar-los que ell era responsable de l'espai conjuntament amb el seu germà. La policia els va detenir tots dos. Al pis on vivien els dos germans també s'hi van trobar tres plantes més.

Els detinguts són Jaime C. V. de 27 anys i Pedro C.V de 46 anys. Tots dos són de nacionalitat espanyola i amb residència en aquest municipi del Lluçanès.
Etiquetes:
Sostenibilitat