19 de maig de 2024

Taradell inaugura una pista esportiva amb el nom de Joan Segarra

L'homenatge ha comptat amb representants de diferents entitats de Taradell i institucions del Barça

El Ter 26 de setembre de 2009 a les 20:45
Una placa recorda que la pista porta el nom de Joan Segarra
Taradell ha tancat aquest dissabte els actes d'homenatge a l'exjugador del Futbol Club Barcelona, Joan Segarra, que va morir fa un any al municipi. El capità de les cinc copes vivia des de feia molts anys a Taradell.

Els actes en honor a Segarra van començar divendres amb una xerrada a can Costa i Font, durant la qual es van visionar imatges de l'exjugador blaugrana. Moderada per l'estilista i culé, Josep Pons, va comptar amb la presència de Ferran Olivella, Ramon Alfonseda i Josep Maria Fusté, entre d'altres.Però, el dia central de l'homenatge va ser aquest dissabte. Durant tot el dia es van jugar

A la tarda, tot i la pluja, es va inaugurar la nova pista poliesportiva de la Roca, que porta el nom de Joan Segarra. Diversos parlaments de representants del consistori, de l'Agrupació de Veterans del Barça, del Futbol Club Barcelona i, fins i tot, de l'ex secretari general d'esports, Josep Maldonado, van destacar la figura de Segarra. La vídua de l'exfutbolista també va ser a l'acte i va rebre diferents obsequis i recordatoris de les diferents institucions presents.

Durant tot el dia hi va haver partits de futbol al camp municipal de la Roureda. Al matí amb un partit entre diferents veterans i exjugadors del Futbol Club Barcelona. I a la tarda un amistós entre veterans del Taradell i del Barça.

Els actes es van tancar amb un visionat en pantalla gegant del partit entre el Màlaga i el Barça i un sopar popular.

La iniciativa ha estat de l’Ajuntament que ha comptat amb la col·laboració d'un bon nombre d'entitats: FC Barcelona, Agrupació Barça Veterans, Penya Barcelonista de Taradell, Indi Music, UE Taradell, Associació de Veïns de La Roca, Tonis de Taradell, Esbart Sant Genís, Geganters de Taradell y Protecció Civil de Taradell.

L'exjugador Víctor Muñoz, d'esquena, ha participant en el partit de veternas del Barça

La pista està situada a la urbanització La Roca

Etiquetes:
Esports