29 d'abril de 2024

CiU, ERC i CUP programen actes conjunts en favor del "sí" a les consultes per la independència

L'acte que es farà a Vic el 10 de desembre comptarà amb Julià de Jódar, Oriol Junqueras i Ramon Tremosa

El Ter 2 de desembre de 2009 a les 16:52
David Sala de CDC, Raül Escobar d'ERC i Laia Jurado de la CUP, demanant participació pel 13 de desembre
CiU, ERC i la CUP faran actes conjunts a Osona per demanar el vot pel "sí" a les consultes sobre la independència del 13 desembre. Aquest divendres, CiU i ERC faran un acte unitari al Centre Cultural Can Costa i Font de Taradell.

Els dos partits i la CUP també faran un acte a Vic el proper 10 de desembre al Centre Cívic Remei- Estadi. David Sala, de CDC, Raül Escobar, d'ERC i Laia Jurado, de la CUP, han assegurat aquest dimecres el seu vot favorable perquè un resultat 'clar i rotund' expressaria 'l'anhel dels catalans i les catalanes' d'esdevenir un estat independent.

En la presentació de l'acte conjunt de Vic que s'ha fet aquest dimecres, els portaveus dels tres partits han manifestat el seu suport a la comissió Vic Decideix i han fet una crida a la ciutadania vigatana a que participi activament a la consulta. Raül Escobar ha assegurat que 'cal que la gent voti per poder expressar les seves idees i opinions'. A l'acte de Vic hi intervindran Julià de Jódar en representació de la CUP; Oriol Junqueras, d'ERC i Ramon Tremosa de CiU.

En el cas de Taradell a l'acte d'aquest proper divendres hi participaran el diputat de CiU, Francesc Homs i l'eurodiputat d'ERC, Oriol Jonqueres. L'acte conjunt començarà a dos quarts de nou del vespre. Els dos partits han fet aquests dies una crida a la participació 'massiva' a la consulta i fan una crida 'conjunta' a votar Sí a la pregunta formulada. La consulta és organitza per la plataforma Consulta per l'Autodeterminació a Taradell (CAT), Es dóna el cas que els dos grups han tingut tibantors importants en la gestió de l'Ajuntament de Taradell. CiU i ERC són els dos únics grups amb representació en aquest consistori osonenc.
Etiquetes:
Política Municipal