23 d'abril de 2024

L’Associació de Jocs Florals de Montesquiu ha convocat el quinzè certamen literari

El jurat estarà format per persones reconegudes en el món literari d'Osona i també hi haurà un jurat popular

El Ter 3 de març de 2010 a les 13:49
La principal novetat és que els textos es podran enviar a través d'internet, i el jurat els avaluarà des de la xarxa
La principal novetat d’aquest any és que es poden enviar les obres telemàticament, a través d’una nova pàgina obert que l’organització ha obert a la xarxa, o bé a través del correu electrònic. S’hi poden presentar treballs que estiguin escrits tant en poesia com en prosa.

Els organitzadors confien que la participació augmenti. De moment, ja han començat a rebre treballs, no només d’Osona sinó d’indrets com el Barcelonès. Es poden presentar les obres fins al 23 d’abril i els premis es lliuraran el 6 de juny. El jurat estarà format per persones reconegudes en el món literari de la comarca d'Osona i també hi haurà un jurat popular. El jurat professional deliberarà i votarà els escrits penjats a la web. El jurat popular, obert a tothom, podrà votar per correu electrònic o omplint una butlleta a l’Ajuntament de Montesquiu. El termini serà de l’1 fins al 27 de maig.

Els premis del jurat seran en metàl·lic (una quantitat que mai no es determina) o en forma de lots de llibre en les categories inferiors. En categoria sènior, es donaran 3 premis en prosa i 3 en poesia. Hi ha 3 premis més en categoria juvenil i 3 per la infantil.

Els premis populars mantenen les mateixes categories i seran 5 en total. L'entrega de premis del certamen literari es realitza a la Sala d'Actes del Castell de Montesquiu el 6 de juny a les 6 de la tarda. Durant el certamen es fa entrega dels premis a l'escola "El Rocal" de Montesquiu en la categoria infantil, els premis de la categoria infantil aliens a l'escola i els juvenil i sènior.
Etiquetes:
Cultura