26 d'abril de 2024

Sant Martí de Centelles, Aiguafreda i Tagamanent s'uneixen i creen un protocol sobre consum de drogues

Es tracta de reforçar la prevenció en la franja d’edat en què els alumnes ja deixen l’escola i marxen a l’institut.

El Ter 13 d'abril de 2010 a les 14:45
Imatge de la presentació del Protocol de Salut d'Aiguafreda, st. Martí de Centelles i Tagamanent
Els tres municipis tiren endavant un protocol de detecció i actuació davant el consum de drogues. "El Punt", el Servei d’Informació Juvenil d’Aiguafreda, Sant Martí de Centelles i Tagamanent, ha constituït una Comissió de Salut, que sota el lema "Deslliga’t" treballa entorn la prevenció i reducció de riscos.

La tècnica de Joventut dels tres municipis, Txell Pedrosa, explica que es vol conscienciar els més joves i per això es tiren endavant activitats com xerrades o es fa difusió de material, com un imant amb consells, que es pot enganxar a la nevera.

Aquest protocol, creat per la comissió de salut Deslliga’t, és un instrument que permetrà saber què fer davant de qualsevol dubte o problema relacionat amb el consum de drogues. La comissió està integrada per diferents agents, que provenen del CEIP La Muntanya d’Aiguafreda, de les regidories de Serveis Socials, Salut i Joventut, els dispensaris, els vigilants municipals, el Consell Comarcal d’Osona i col·lectius de joves. Per Pedrosa, es tracta de reforçar la prevenció en la franja d’edat en què els alumnes ja deixen l’escola i marxen a l’institut. El protocol també es penjarà a les pàgines web dels tres ajuntaments i quedarà a disposició de tota la ciutadania.
Etiquetes:
Fires i festes