25 d'abril de 2024

Les Masies de Roda acull aquest cap de setmana la cinquena edició de la Fugofesta

El lloc de trobada és el Camí dels Pous, una pollancreda situada a Vora Ter

El Ter 20 de maig de 2010 a les 12:26
Imatge de la passada edició
Es tracta d’una trobada única a Osona d’aquest tipus de vehicles. A data d’avui ja hi ha més de 130 vehicles inscrits procedents de tota la geografia catalana i també des del País Valencià o el País Basc. Es preveu que es trobin més de 200 vehicles.

Les furgonetes Camper són vehicles que disposen de gairebé tots els serveis que ofereix una vivenda convencional com cuina, llit, nevera o armaris. I és que de fet, molts dels propietaris d’aquests vehicles els utilitzen com a vivenda habitual.

El lloc de trobada és el Camí dels Pous, una pollancreda situada a Vora Ter, terme de Les Masies de Roda. Aquesta cinquena edició de la Furgofesta comptarà amb múltiples activitats. Després d’un sopar i un escenari boig la nit de divendres a diversos tallers i concerts el dissabte i diumenge. Enguany s’ha apostat per la música en directe amb les actuacions, entre d’altres, del grup Ai ai ai o Sherpa. D’entre les novetats cal destacar dues rutes, una pel camí vora ter i una altra al jaciment de l’Esquerda o també una tirolina gegant.

El diumenge arribarà l’hora de recollir i per tancar la trobada es farà una ruta turística per la comarca que finalitzarà a sant Marc.

Més imatges de la passada edició

Blog furgofesta

Etiquetes:
Societat