26 d'abril de 2024

Unes 300 persones es concentren per donar suport a la Comissió de Festa Major de Sant Miquel de Balenyà

Durant l’acte es van llegir dos manifestos d’agraïment a la comissió per la feina feta

El Ter 30 de juliol de 2010 a les 08:04
La concentració es va fer a la Plaça de l'Església
Unes 300 persones es van congregar a la Plaça de l’Església de Sant Miquel de Balenyà aquest dijous al vespre. El motiu era mostrar el seu suport a la fins ara, Comissió de Festa Major del poble. El diumenge passat darrer dia de les festes, els organitzadors van anunciar que ho deixaven.

Durant l’acte es van llegir dos manifestos d’agraïment a la comissió per la feina feta i oferint-se a la comissió pel que sigui necessari. Diverses persones a títol individual també van mostrar el seu suport a través de diversos parlaments demanant continuïtat a la comissió i demanant que se'ls deixi fer i no se'ls posi pals a les rodes. Motiu pel qual l'organització de la Festa Major, al·legava la renuncia a continuar.

Josep Palmarola, alcalde de Seva, també es va afegir a les mostres de suport i va dir que amb aquests quatre anys que aquest grup de veïns porten al capdavant de les "festes grans", ja són uns "catedràtics" de l'organització. Per part dels membres la comissió no hi va haver cap parlament tot i que alguns membres van estar presents a la concentració.

Una altra imatge de l'acte

Una altra imatge de l'acte

Etiquetes:
Societat