26 d'abril de 2024

El CPA Tona, tercer de Catalunya de patinatge de grups

han assolit una meritòria 3a posició per darrera del Reus i del Vilanova

El Ter 14 de febrer de 2011 a les 10:10
Aquest pòdium assegura la participació del CPA Tona en la Copa estatal que es disputarà a Vigo a principis d'abril
El CPA Tona ha aconseguit el tercer lloc en la prova juvenil del Campionat de Catalunya de grups de patinatge artístic que s'ha disputat aquest cap de setmana al Pavelló Olímpic de Reus, interpretant la peça "Sense invitació".

Les joves patinadores del CPA Tona, entrenades per Mireia Roca, han assolit una meritòria 3a posició per darrera del Reus i del Vilanova amb qui han quedat empatades a punts. Aquest pòdium assegura la participació del CPA Tona en la Copa estatal que es disputarà a Vigo el primer cap de setmana d'abril, on intentaran per primera vegada, aconseguir la seva classificació per l'europeu.

El CPA Tona sènior, per la seva banda, va aconseguir la sisena plaça de grups grans i la classificació pel Campionat d’Espanya que es jugarà a Alcoi.

El CPA Tona, entrenat per Jaume Pons i Omar Tejera, amb "La senyora show i el senyor obligatori" va protagonitzar una actuació plena de sensibilitat i amb un patinatge d’alt nivell que probablement no va rebre tota la valoració que mereixia l’espectacularitat i dificultat de la seva peça, per part dels jutges.
Etiquetes:
Esports