25 d'abril de 2024

El Voltregà femení es proclama campió de l'OK Lliga femenina

El tècnic considera que l’OK Lliga femenina cada vegada és “més competitiva"

El Ter 24 de maig de 2011 a les 19:13
L'equip. FOTO: CP Voltregà femení
El Voltregà femení s’ha proclamat campió de l'OK Lliga femenina guanyant el Vigo, el cuer de la categoria per 7 gols a 0 en un partit de tràmit. Segons el tècnic, David Bou, malgrat que l’equip sigui d’un nivell inferior a la resta de la categoria, va oposar "molta resistència fins a la mitja part".

Els gols van ser obra d'Anna Romero i Anna Casarramona, totes dues per partida doble, a més de Maria Ferrón, Motxa Barceló i Natasha Lee. El tècnic, David Bou, valora el fet d’haver guanyat ja la copa de la reina i la lliga, i considera aquest darrer títol el més important.

El tècnic considera que l’OK Lliga femenina cada vegada és "més competitiva i amb equips de més nivell". Ara, segons Boi, la moral de l’equip està molt alta en aquest tram final de temporada. Divendres marxaran cap a Alemanya per disputar-hi la final a quatre de la Copa d’Europa, amb partits dissabte i diumenge. Segons Bou, impera la tranquil.litat d’haver "fet la feina" i la il.lusió. Pel que fa als rivals, confirma que tots seran forts i que no hi ha favorits. Un factor a tenir en compte també serà el de l’adaptació a la pista.

En hoquei masculí, l’última jornada s’haurà de fer entre setmana, ja que s’ha ajornat a causa de la Copa d’Europa de futbol. El Roncato Patí Vic rebrà dimarts el GEiEG i el Club Patí Voltregà es jugarà la permanència dijous a Lloret.
Etiquetes:
Esports