24 d'abril de 2024

CiU de Centelles impugna l'últim ple perquè l'alcalde va convertir la sessió extraordinària en ordinària

CiU es queixa perquè l'anunci es va fer sense previ avís ni poder preparar precs i preguntes per l'equip de govern

El Ter 31 de juliol de 2008 a les 12:49
El grup municipal de Convergència i Unió de Centelles ha impugnat l’últim ple municipal. Demana que s’anul•li el ple del dia 21 de juliol perquè considera que l’alcalde, Miquel Arisa, va vulnerar el dret fonamental dels regidors.

Segons Convergència, el ple del 21 de juliol era una sessió extraordinària, però l’equip de govern va informar al final dels punts de l’ordre del dia que es convertia en una sessió ordinària, sense previ avís. Convergència i Unió denuncia que no és un cas aïllat.

Segons CiU, en el ple del mes de juny ja van demanar què passaria amb el ple del mes d’agost. En el ple del juliol, però, l’equip de govern va justificar la transformació del ple en sessió ordinària perquè no es convocaria la de l’agost. Convergència denuncia que no van poder preparar precs ni preguntes per fiscalitzar l’equip de govern i que a inicis de legislatura es va definir que les sessions ordinàries serien l’últim dijous dels mesos parells. Per tant, tocaria al mes d’agost, sessió que no es convocarà.

Si la impugnació presentada per CiU prospera, els acords que es van aprovar en el ple del 21 de juliol no tindran validesa fins que es convoqui el proper ple.
Etiquetes:
Política Municipal