24 d'abril de 2024

La Plataforma pel Dret a Decidir d'Osona demana que es pengi l'estelada a l'ajuntament de Vic

La secció comarcal de la plataforma ha renovat junta recentment i ha ampliat la base social

El Ter 3 de setembre de 2008 a les 11:37
Membres de la plataforma pel Dret a Decidir d'Osona
La Plataforma pel Dret a Decidir d'Osona demana a l'Ajuntament de Vic que reconsideri la decisió de no penjar l'estelada al balcó del consistori durant la Diada. En l’últim ple municipal, l’equip de govern de Vic, format per CiU, PSC i ERC, va aprovar donar suport als actes que es faran a la ciutat amb motiu del centenari de l’estelada, però no penjar la bandera del balcó de l’ajuntament.

La Plataforma pel Dret a Decidir també dóna suport a la comissió unitària de l’11 de setembre que organitza la Marxa dels Vigatans. Al mateix temps, continua reclamant el dret a decidir sobre qualsevol tema. La nova secció comarcal, sorgida arran de l’Assemblea nacional que es va fer a mitjans de juny a Girona, es va presentar aquest dimarts al peu del monument dedicat a Jacint Verdaguer a Vic. La secció comarcal de la plataforma s’ha renovat i ha ampliat la seva base social.

A l’acte hi va ser present Xavier Altadill, portaveu nacional de la plataforma, que va denunciar que la negociació pel finançament o la sentència del Tribunal Constitucional sobre l’Estatut demostren ‘un cop més’ que el dret a decidir queda relegat.
Etiquetes:
Política Municipal