25 d'abril de 2024

L'Embarcador del Ter tanca temporada amb música de Major Arcana i l'actuació del Cor Inquiet

El grup presentarà el seu segon treball discogràfic titulat 'I envy you'

El Ter 5 de setembre de 2008 a les 20:25
Imatge promocional del grup
El grup de pop-rock Major Arcana, serà l’encarregat de posar la música aquesta nit a l’Embarcador del Ter. El grup està format per músics d’Angleterra i Canàries, i compta també amb el baixista osonenc Jordi Gas. El grup presentarà el seu segon treball discogràfic titulat 'I envy you'.

Aquest treball està compost per 10 cançons de composició pròpia. Aquesta nit però Major Arcana oferirà un concert acústic que combinarà temes propis i versions. El grup treballa en aquests moments en la presentació i difusió del disc tant a Anglaterra com a Catalunya.

Pel que fa a la distribució, amb aquest segon treball discogràfic el grup ha apostat decididament per Internet i és que el disc només es pot aconseguir a través d’una descàrrega gratuïta a través de la xarxa. El concert d’aquesta nit a l’Embarcador del Ter començarà a les 10 i serà la presentació oficial del disc a Manlleu.

Diumenge tindrà lloc la festa de cloenda d'aquesta temporada de l'Embarcador del Ter. A les 5 hi haurà un concurs de 'caniques' mentre que a les 7 actuarà el Cor Inquiet. Tot seguit hi haurà l'acte de cloenda de l'Embarcador on es serviran entrepans de botifarra ecològica.
Etiquetes:
Cultura