25 d'abril de 2024

Miquel Franch es reincorpora a les seves tasques de batlle després d'estar-ne apartat a causa d'un infart

Durant quatre mesos el convergent Lluís Bassas ha estat l'alcalde accidental de Torelló

El Ter 23 de setembre de 2008 a les 13:32
L'alcalde de Torelló, Miquel Franch
L’alcalde de Torelló, Miquel Franch, s’ha reincorporat aquest dimarts al càrrec. Com ja avançava la setmana passada elter.net, un cop celebrat l’Aplec de Rocaprevera l’alcalde torna a l’activitat del consistori després d’haver tingut un doble infart a mitjan maig.

Fins ara, durant aquests quatre mesos, l’havia substituït el convergent Lluís Bassas. Quan encara no feia ni un mes que s’havia format un govern sociovergent a Torelló, el convergent Lluís Bassas va haver d’assumir l’alcaldia a causa de la malaltia coronària de Franch. Llavors, es va constituir un òrgan col·legiat format pel mateix Bassas i el segon tinent d’alcalde, Pere Galobardes. En les tres sessions plenàries que s’han fet la cadira de Franch ha estat sempre buida. El ple del mes de setembre de la setmana vinent, per tant, ja el podrà presidir el batlle.

Dimarts passat Franch i Bassas ja van visitar algunes escoles per l’inici de curs i aquest dissabte l’alcalde va assistir a la concentració silenciosa per condemnar un cas de violència de gènere a Torelló.
Etiquetes:
Política Municipal