25 d'abril de 2024

El corrent d'ERC Reagrupament Independentista dóna a conèixer el seu candidat a la Catalunya Central

A la Catalunya Central hi ha confirmats dos candidats: Jordi Serra i Marc Gès

El Ter 24 de setembre de 2008 a les 14:14
Alguns dels representants de la llista de RI
La candidatura que el corrent d'ERC Reagrupament Independentista (RI) presentarà al congrés regional del partit a la Catalunya Central vol ser l'eina per aplicar una 'política renovadora'. La formació, que presenta Marc Gès com a candidat, creu que el partit ha d’afrontar un 'canvi d'estratègia política’.

Així ho va assegurar aquest dimarts a Manlleu el candidat a secretari d'organització, Aleix Andreu. RI ha iniciat actes a les comarques de la federació per donar a conèixer la candidatura. Inicialment en el congrés d'ERC de la Catalunya Central hi haurà dues candidatures. La del sector afí a l'actual direcció, encapçalada per Jordi Serra, i la del sector crític, amb Marc Gès. El candidat a la presidència Marc Gès va dir ahir que RI aposta per no concentrar 'les responsabilitats' dins del partit 'en poques persones' com passa actualment.

Gès, que és l’actual president comarcal del Bagès, també proposa més transferència informativa i una limitació de mandats als càrrecs. En cas d'accedir a la presidència, RI es fixa com a objectiu fer créixer el nombre de militants, les secció locals i començar a treballar per les eleccions municipals del 2011
Etiquetes:
Política Municipal