25 d'abril de 2024

Prats avança en la tramitació de la nova escola bressol pública municipal i tanca els comptes del 2007 amb superàvit

Segons l’alcalde, Lluís Vila, s’ha aconseguit redreçar els ‘números vermells’ de l’anterior mandat

El Ter 25 de setembre de 2008 a les 13:37
Una imatge panoràmica de Prats
El ple de Prats de Lluçanès va aprovar aquest dimecres una resolució d’urgència per tal d’avançar en el procés de construcció de la nova escola bressol municipal.

L’alcalde de Prats, Lluís Vila, explica que es tractava d’un tràmit necessari per tal de poder tenir una nova escola bressol pública, de la qual ja s’han emparaulat els terrenys i que és una de les prioritats d’aquest mandat.

Actualment, a banda d’una escola bressol privada, ha una altra de gestionada pels pares i mares. El centre, creat fa més de 20 anys, està en una ‘situació precària’ segons l’alcalde i ara una plataforma ciutadana ha demanat a l’Ajuntament que en construeixi un de nou. L’edifici tirarà endavant en cas que la Generalitat atorgui una subvenció important.

D’altra banda, el ple d’ahir també va aprovar el compte general de l’any 2007, que es va tancar amb un superàvit. Segons l’alcalde convergent, s’ha aconseguit redreçar els ‘números vermells’ de l’anterior mandat i ara hi ha 140.000 euros de romanent. Lluís Vila parla dels factors que els han permès invertir la tendència. Alguns d’ells són recuperar subvencions pendents de les administracions, aconseguir que l’Institut Català de la Salut posés al dia els pagaments del CAP o deixar de fer algunes actuacions previstes.

El ple de Prats va aprovar també un finançament provisional per al camp de futbol de gespa, un conveni amb el Consell Comarcal per la cessió de terrenys on es construiran 12 pisos de protecció oficial o la primera subvenció de la ja legalitzada escola de música.
Etiquetes:
Política Municipal