Manlleu engega una campanya de responsabilitat social

Redacció | dimarts 7 de novembre de 2017 12:58h

La iniciativa pretén implicar les empreses i els comerços més compromesos

Un establiment | ACN

Un establiment | ACN

Cartell del cicle

Un establiment | ACN


Manlleu, | Manlleu posa en marxa aquest dijous la campanya “Manlleu, territori socialment responsable” per apropar a les empreses, comerços i ciutadania els valors del desenvolupament sostenible. S’introduirà a través de dues activitats una mirada que busca l’equilibri entre aspectes econòmics, socials, ambientals i culturals locals.


La primera sessió d’aquest dijous serà un esmorzar amb empresaris de la població i comptarà amb una ponència a càrrec del coordinador de Respon.cat, Josep Maria Canyelles. Al 30 de novembre hi haurà la segona sessió amb un cafè de Manlleu Associació de Botiguers (MAB) i una posterior xerrada del periodista Josep Mª Flores, vinculat a la campanya “Canviem el Xip de Vilafranca”.


La iniciativa de l’Ajuntament de Manlleu respon a la idea de transmetre els avantatges i beneficis de ser un “territori socialment responsable”. De fet, per tancar la campanya a mitjans de desembre tindrà lloc la signatura del manifest “Territoris Socialment Responsables” que recull el compromís de fer créixer la responsabilitat social.

[ Inici ]

Vista prèvia per imprimir  Versió imprimible